Tietoa Pismin leiristä 2024

Leiri alkaa keskiviikkona 24.7. Lähdemme linja-autolla klo 10:00 Kangasniemen helluntaiseurakunnan pihalta (Kimarintie 5) Pismin leirikeskukseen. Leiri päättyy lauantaina 27.7. päätösjuhlaan, joka alkaa klo 12.00.

Paluukyydistä vastaa huoltajat, mutta mikäli ette pääse itse hakemaan lastanne Pismistä, voimme järjestää hänelle kyydin Kangasniemelle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille mukaan 15.7. mennessä seurakunnan netissä olevalla sähköisellä lomakkeella tai sähköpostilla toimisto@eelim.fi.

Tarvittaessa saat lisätietoa leiristä  leirinjohtaja Teemu Turuselta 0400626074 tai Eero Haaralalta 045 246 4994

Leirillä majoittaudutaan joko mökeissä tai asuinrakennuksen huoneissa neljän lapsen ryhmissä. Myös oman teltan saa ottaa mukaan.

Hinta

Leirimaksu on 25 € perheen ensimmäiseltä lapselta ja 20€ muilta sisaruksilta. Maksu sisältää tapaturmavakuutuksen. Leirimaksun voi maksaa 24.7. Eelimillä ilmoittautumisen yhteydessä tai suoraan seurakunnan tilille FI62 5105 0620 0312 55 Tilille maksaessasi ota kuitti mukaan.

Mitä leirillä tapahtuu

Leirin ohjelmaan kuuluu kaikenlaista mukavaa. Siellä mm. pelataan ja leikitään, uidaan ja saunotaan, syödään herkullista ruokaa, opetellaan tärkeitä asioita Raamatusta sekä vietetään ”käräjiä” ja iltanuotioita.

Leirille tarvitset mukaan: seikkailumielen, makuupussin, riittävästi vaihtovaatteita niin sade- kuin hellesäähän, hatun, huivin tai jonkin päähineen, juomapullon, uima- ja saunavarusteet, Raamatun, hammasharjan ja -tahnan sekä henkilökohtaiset lääkkeet.

Älä ota leirille omia eväitä, kuten karkkia tai limsaa. Älä myöskään ota mukaan arvokkaita tavaroita. Leirin henkilökunta ei ole vastuussa niistä.

Jos vanhemmalla on tarve tavoittaa leiriläinen leirin aikana, voi hän soittaa numeroon:
Teemu Turunen 0400626074, leirinjohtaja 

Sähköposti toimisto@eelim.fi
Leirin järjestää Kangasniemen helluntaiseurakuntayhdistys ry.