Kesäleiri 2018

Pismin leiri kutsuu jälleen sinut viettämään huikean ja ikimuistoisen hauskaa leirielämää 4 .- 7.7.2018!  Leiri on 7-12-vuotiaille.

Leiri alkaa keskiviikkona 4.7. Lähdemme linja-autolla klo 10:00 Kangasniemen helluntaiseurakunnan pihalta (Kimarintie 5 Pismin leirikeskukseen. Leiri päättyy lauantaina 7.7. loppujuhlaan, joka alkaa klo 12. Vanhemmat ovat tervetulleita loppujuhlaan!

ILMOITTAUTUMISOHJEET:
Ilmoittaudu mukaan leirille tällä lomakkeella.

Tai paperisella lomakkeella 30.6. mennessä lähettämällä se  Kangasniemen helluntaiseurakuntaan (Helluntaiseurakunta/ leiri-ilmoittautuminen, Kimarintie 5, 51200 Kangasniemi) tai tuomalla se Lähetystorille (Keskustie 2). Voit myös halutessasi palauttaa ilmoittautumislomakkeen sähköpostitse osoitteeseen: niemensakki316@gmail.com. Ilmoituslomakkeita saa helluntaiseurakunnasta tai Lähetystorilta. Tarvittaessa saat lisätietoa leiristä leirinvetäjiltä Juha Laitiselta tai  Hanna Viinikaiselta. Yhteystiedot alla.

Leirille mahtuu mukaan 60 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirillä majoittaudutaan joko mökeissä tai asuinrakennuksen huoneissa.Leirimaksu on 30 € perheen ensimmäiseltä lapselta ja 20 € sisaruksilta. Maksu sisältää tapaturmavakuutuksen. Leirimaksun voi maksaa keskiviikkona 4.7. klo 9:30-10:00 tai suoraan seurakunnan tilille 510506-231255. Tilille maksaessasi ota kuitti mukaan.

LEIRIOHJELMA
Leirin ohjelmaan kuuluu kaikenlaista mukavaa. Siellä mm. pelataan ja leikitään, uidaan ja saunotaan, syödään herkullista ruokaa, opetellaan tärkeitä asioita Raamatusta sekä vietetään ”käräjiä” ja iltanuotioita.

TARVITTAVAT MUKAAN
Leirille tarvitset mukaan: seikkailumielen, makuupussin, riittävästi vaihtovaatteita niin sade- kuin hellesäähän, hatun, huivin tai jonkin päähineen, juomapullon, uima- ja saunavarusteet, Raamatun, hammasharjan ja -tahnan sekä henkilökohtaiset lääkkeet.
Älä ota leirille omia eväitä, kuten karkkia tai limsaa. Älä myöskään ota mukaan arvokkaita tavaroita. Leirin henkilökunta ei ole vastuussa niistä.

YHTEYSTIEDOT
Jos vanhemmalla on tarve tavoittaa leiriläinen, voi hän soittaa numeroon:

Juha Laitinen                                                              puh. 044-5510293
Hanna Viinikainen                                                    puh. 0400-425421
Sähköposti                                                                   niemensakki316@gmail.com

Leirin järjestää Kangasniemen helluntaiseurakunta, www.eelim.fi

Mahtavaa nähdä juuri sinut leirillä!